ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πρόβα Καμπόσου για το βραβείο στις Κάννες

Στην παγκοσμίως δημοφιλή πόλη της Νότιας Γαλλίας, τις Κάννες, γνωστές για τις ωραίες αμμώδεις παραλίες της, αλλά και για το ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ, βρίσκεται από την Πέμπτη ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο Excellence in City Management (Αριστείο για την διοίκηση της πόλης) και City Manager of the Year (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του Global Club of Leaders μη κερδοσκοπικού οργανισμού  ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ, όπως έχει ανακοινωθεί.

Ο κος Καμπόσος φωτογραφήθηκε λίγες ώρες πριν την απονομή του βραβείου, στο χώρο που γίνεται η τελετή.

Πρόβα Καμπόσου για το βραβείο στις Κάννες

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί βίντεο 7 λεπτών όπου θα προβληθούν εικόνες από τις ομορφιές του Δήμου και την ιστορία του τόπου. 

Όπως έχει ανακοινωθεί από το δήμο Άργους Μυκηνών, με τη συμμετοχή του ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει την Πιστοποίηση (Άδεια) να χρησιμοποιεί το brand του βραβείου για δημόσιες σχέσεις και γενικά για marketing. Μπορεί να χρησιμοποιεί το logo και την εικόνα του βραβείου και γενικά να κάνει χρήση των διαπιστεύσεων, με στόχο να ενισχύσει την εικόνα του σε υπάρχοντες και μελλοντικούς επενδυτές, παρέχοντάς τους επιπλέον εγγυήσεις για το κύρος του.