ΚοινωνίαΑρχείο

Καμπόσος: Όλοι ξέρουμε πού πουλάνε ναρκωτικά

Μια δήλωση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών για το εμπόριο ναρκωτικών, είναι αφορμή να ανοίξει το κεφάλαιο “Εμπόριο ναρκωτικών στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο”, με τα τρομερά και δυσάρεστα αποτελέσματα που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες, την ώρα που οι δράσεις της αστυνομίας σχετικά με την πάταξη της συγκεκριμένης παραβατικότητας φαίνεται ότι είναι αναποτελεσματική, αφού παρά τις συνεχείς μεμονωμένες συλλήψεις, κυρίως χρηστών και μικροεμπόρων, η περιοχή παραμένει πνιγμένη στα ναρκωτικά.

Σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Άργους, με θέμα την παραβατικότητα στη Νέα Κίο, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ξέρουμε όλοι τί συμβαίνει. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά για το εμπόριο των ναρκωτικών από πού προέρχεται». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από ευπαθείς ομάδες, κάποιοι και να έχουν αυτή την παραβατικότητα στην κοινωνία».

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη δήλωση δεν σχολιάστηκε από τους παραβρισκόμενους στη σύσκεψη, αφού το θέμα ήταν γενικότερο και αφορούσε κυρίως κάθε είδους παραβατικότητα που παρατηρείται στην περιοχή και στην ομαλή διαβίωση των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας καθώς και στο αίσθημα ανασφάλειας που αισθάνονται.

Να σημειωθεί ότι η δήλωση έγινε παρουσία εκπροσώπων της αστυνομίας και των βουλευτών Γ. Ανδριανού, Γ. Γκιόλα και Α. Πουλά. Η σύσκεψη κατέληξε ότι θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για την  ένταξη των Ρομά στο κοινωνικό σύνολο.

Καμπόσος: Όλοι ξέρουμε πού πουλάνε ναρκωτικά