ΚοινωνίαΑρχείο

Τρεις συλλήψεις και μία εξιχνίαση στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, χθες (22.10), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 2 ημεδαποί, ηλικίας 25 και 48 ετών, αντίστοιχα,  διότι όπως προέκυψε,  προχτές στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και  2 κυνηγετικά όπλα. Σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 95 φυσίγγια και τα ανωτέρω κυνηγετικά όπλα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, χθες (22.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 23χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, περίπτωσης κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 2/3.9.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 4 ημεδαπών, ηλικίας 38, 32, 21 και ανήλικος, για κλοπή τροχοφόρου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.