Site icon Αρχείο anagnostis.org

Τραγωδία στο Κολιάκι: Χάθηκε η μάνα αλλά δίνουν μάχη για να σώσουν το παιδί

Τροχαίο δυστύχημα Κολιάκι

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Άργους, για να σωθεί το παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου.

Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε μια πρωτοφανή καραμπόλα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μια μητέρας και τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού της, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα που επέβαιναν.

Συγκλονισμένοι οι πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο, με το πυροσβεστικό σώμα να αναφέρει για το τραγικό συμβάν στο twitter: «Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα (ένα τραυματισμένο & ένα χωρίς τις αισθήσεις του), από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στο Δ.Δ. Τραχειάς Αργολίδας. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 oχήματα».

Δραματικές σκηνές από την καραμπόλα στο Κολιάκι Επιδαύρου (Pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο ξεκίνησε όταν ένα αυτοκίνητο που πήγε να στρίψει σε παρακείμενο φούρνο εμβολίστηκε από δεύτερο όχημα που περνούσε με υπερβολική ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα, εκτοπίζοντάς το πρώτο από τον δρόμο, ενώ την ίδια στιγμή ένα τρίτο αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω στο δεύτερο.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Exit mobile version