ΡεπορτάζΑρχείο

Τραγωδία στο Κολιάκι: Παλεύει για τη ζωή της η 13χρονη – Σοκάρει η περιγραφή των γιατρών

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ, στο Κολιάκι Επιδαύρου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 51χρονη μητέρα. Την ίδια στιγμή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η ανήλικη κόρη της που επέβαινε στο όχημα, ενώ ο πατέρας που οδηγούσε και το αυτοκίνητο τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου νοσηλεύεται το άτυχο κορίτσι: «στις 29 Οκτωβρίου στις 00.34 μεταφέρθηκε από το γενικό νοσοκομείο Άργους, στο Παίδων το 13χρονο κορίτσι, μετά από τροχαίο, σε σοβαρή βαρύτατη κατάσταση, διασωληνωμένο, αιμοδυναμικά ασταθές με πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής προσώπου, επιπλεγμένα, συντριπτικά κατάγματα δεξιού μηριαίου και σύστοιχης κνήμης, καθώς και βαρύ τραύμα στο δεξί οφθαλμό».

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο: «υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα ορθοπεδικών και γενικών χειρουργών και ταυτόχρονη εκτίμηση από αγγειοχειρουργό. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε μηχανικό αερισμό σε κρίσιμη κατάσταση.».