ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μάθημα Σαρηγιάννη στους Κιώτες: Δεν κλείνουμε γέφυρες και δρόμους

Είμαστε έτοιμοι για κινητοποιήσεις έξω όμως από τα Δικαστήρια όπου είναι οι αρμόδιοι. Δεν κλείνουμε τις γέφυρες και τους δρόμους.

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Κίου Νίκος Σαρηγιάννης προσπάθησε να νουθετήσει τους Κιώτες που συνέρευσαν μαζικά το απόγευμα της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, στην ανοιχτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά.

Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρόν σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι εκπροσώποι στο τοπικό συμβούλιο και στον Δήμο Άργους Μυκηνών και άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων, ενημερώνοντας παράλληλα για τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στην κοινότητα.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Νέας Κίου έχει στείλει σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητά να καταγραφούν τα προβλήματα, είτε πρόκειται για κλοπές, είτε για καταπατήσεις εκτάσεων, είτε για αγοραπωλησίες, ώστε να σχηματιστούν φάκελλοι με στοιχεία που θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς.