ΚοινωνίαΑρχείο

Πως συνέβη το τροχαίο στο Κολιάκι – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας (Vid)

Τραγικός ήταν ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου στο Κολιάκι Επιδαύρου. Μία 51χρονη μητέρα σκοτώθηκε και το μικρό παιδί της παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν η 51χρονη σύζυγός του και η κόρη τους.

Στο ρεπορτάζ του καναλιού Alpha περιγράφονται οι δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια και μετά τη μοιραία σύγκρουση. 

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δυο γονείς και το μικρό τους παιδί, επιχείρησε να κάνει αριστερή στροφή σε παρακείμενο φούρνο. Στο σημείο αυτό εμβολίστηκε από δεύτερο όχημα περνούσε με υπερβολική ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα, εκτοπίζοντάς το πρώτο από τον δρόμο, ενώ την ίδια στιγμή ένα τρίτο αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω στο δεύτερο.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν πως πάνω από δυο ώρες πήρε στα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την νεκρή μητέρα, το σοβαρά τραυματισμένο κοριτσάκι, τον πατέρα και δυο ακόμα τραυματισμένες γυναίκες από τα συντρίμμια των τριών αυτοκινήτων.