ΚοινωνίαΑρχείο

Θωρακίζεται το Ναύπλιο

Συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην Αθήνα. Συζήτησαν τα περισσότερα από τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ναυπλιέων, θέματα της δημόσιας περιουσίας και την αξιοποίηση της μέχρι και τα θέματα του στρατοπέδου αλλά και όλα τα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου αν και τι αποφασίστηκε για τα παραπάνω θέματα.

Ο υπουργός εσωτερικών ανακοίνωσε στον Δήμαρχο κ.Κωστούρο την ένταξη του έργου «αντιπλημμυρική προστασία περιοχών του δ. Ναυπλίου, αγωγός ομβρίων περιοχής Κούρτη – καθαρισμός συντήρηση πλακοσκεπούς αγωγού ομβρίων  Ναυπλίου» προϋπολογισμού 2.060.000 ευρω.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο, δήλωσε:  «Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα δώσει λύση από τη μία στο τεράστιο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στη περιοχή Νέα Πόλη Κούρτη, όπου δεν έχει κατασκευασθεί αποχέτευση ομβρίων και από την άλλη στη λειτουργικότητα του πλακοσκεπούς αγωγού της πόλης του Ναυπλίου ο οποίος εδώ και δεκαετίες δεν έχει συντηρηθεί έτσι ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση».