ΕκδηλώσειςΑρχείο

Δεκάδες άλογα ξεχύνονται στο Άργος το Σαββατοκύριακο

Η ΚΕΔΑΜ και ο Σύλλογος Φίλων Ίππων Άργους συνδιοργανώνουν την 17η Ιππική Συνάντηση ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2019, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

  • Σάββατο 2 Νοεμβρίου:  Άμαξες με άλογα θα κάνουν δωρεάν βόλτα μικρούς και μεγάλους μέσα στην πόλη του Άργους, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα.
  • Κυριακή 3 Νοεμβρίου: Η πορεία με τα άλογα θα ξεκινήσει από το τέλος της οδού Δαναού (Ακρόαμα) στις 10 το πρωί. Η διαδρομή θα συνεχίσει στην οδό Δαναού, στο ύψος του καταστήματος ¨Γερμανός¨ θα στρίψει δεξιά, θα φτάσει στον πρ. Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα ανέβει την περιμετρική, θα στρίψει και θα κατέβει την οδό Κορίνθου προς το κέντρο, θα συνεχίσει δεξιά στην οδό Βασ. Κων/νου, θα στρίψει αριστερά στο ύψος του καταστήματος ¨Voi Noi¨, θα περάσει τη λαϊκή αγορά, θα συνεχίσει τη Φείδωνος  έως τον πλάτανο, θα στρίψει αριστερά στη Θεάτρου και θα τερματίσει στο τέλος της οδού Δαναού (Ακρόαμα). Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει Επίδειξη Ιππικής Δεξιοτεχνίας, Παρουσίαση των Αλόγων και Απονομή Αναμνηστικών Μεταλλίων.

ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2019