ΚοινωνίαΑρχείο

Κουμπαράδες στα γήπεδα για τη μικρή Μιχαέλα που δίνει μάχη με τη ζωή μετά το ατύχημα στο Κολιάκι

Κουμπαράδες στις γραμματείες των γηπέδων για την οικονομική ενίσχυση της μικρής αθλήτριας που δίνει μάχη με τη ζωή, μετά το τραγικό τροχαίο στο Κολιάκι, όπου έχασε τη μητέρα της, έχει στήσει από το πρωί του Σαββάτου ο Σύλλογος Αθηναϊκή Ένωση Αγίου Δημητρίου.

Η 12χρονη Μιχαέλα που τραυματίστηκε στην Αργολίδα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της και στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της, συγκρούστηκε με φορτηγό δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η ανήλικη νοσηλεύεται στην Εντατική, και ο πατέρας έχει τραυματιστεί. Το κοριτσάκι έχει υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Τουσας, θείος της ανήλικης, δήλωσε: «Να πάνε όλα καλά για το κορίτσι και ό,τι πεί ο Θεός! Πήγε να στρίψει, ερχόταν όμως ένα αμάξι, λίγο με υπερβολική ταχύτητα και τράκαραν. Η μητέρα απεβίωσε εκείνη τη στιγμή, ο ξάδελφος μου είναι στο Άργος είναι καλύτερα, θα βγεί σήμερα. Για το κοριτσάκι περιμένουμε να μας πουν νέα…»

Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα Αργολίδας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η εκδρομή της οικογένειας θα κατέληγε σε τραγωδία. 

Και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, την ώρα που περνούσαν από το χωριό Κολιάκι, ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει μια στάση σε ένα φούρνο. Όμως η αριστερή στροφή που έκανε ο 47χρονος στάθηκε μοιραία. Φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί στα συντρίμια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.