ΟικονομίαΑρχείο

Η Eurobank στο Άργος χρεώνει ακόμα την επανέκδοση προσωπικού κωδικού PIN

Ισχύει η χρέωση για την επανέκδοση και αποστολή προσωπικού κωδικού PIN στη Eurobank, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πελάτες του Άργους.

Συγκεκριμένα ο κος Γεώργιος Μουσταΐρας που επισκέφθηκε σήμερα το υποκατάστημα του Άργους για να αλλάξει pin στην πιστωτική του κάρτα αναφέρει:

Αλήθεια, πότε θα εφαρμοσθούν αυτά που έχουν ανακοινωθεί για τις Τράπεζες; Σήμερα που πήγα στην EUROBANK και ζήτησα να μου βγάλουν νέο pin για την πιστωτική μου κάρτα, μιας και έχω χάσει το παλιό, πήρα την απάντηση ότι δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί και πως η χρέωση ισχύει!!! Ποιός κοροϊδεύει ποιόν, τελικά;

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες σε σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των τραπεζών, ο κ. Μητσοτάκης κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί μεγάλες χρεώσεις σε ψηφιακές και μη τραπεζικές συναλλαγές όταν με την πολιτική της προωθεί προς τους πολίτες τη χρήση πλαστικού χρήματος και ηλεκτρονικών συναλλαγών.

«Έχετε αναγγείλει αυξήσεις. Αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Είναι εξαιρετικά αρνητικό. Δεν δικαιολογούνται οι αυξήσεις, όταν μάλιστα γίνονται σε ένα οικονομικό περιβάλλον πολύ καλύτερο. Πρέπει να μείνουμε στο προηγούμενο πλαίσιο», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο Τύπο, οι εκπρόσωποι των τραπεζών δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν σε μειώσεις ή ακόμη και κατάργηση ορισμένων χρεώσεων. 

Για την ακρίβεια δεσμεύθηκαν να επαναξιολογήσουν την τιμολογιακή τους πολιτική και να προχωρήσουν όπου κριθεί αναγκαίο σε αναπροσαρμογές.