ΡεπορτάζΑρχείο

Διαρρήκτες με μαύρο αυτοκίνητο έχουν σκορπίσει τον τρόμο στην Αρχαία Επίδαυρο

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Αρχαίας Επιδαύρου από τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπών στην περιοχή τον τελευταίο καιρό. Άγνωστοι δράστες χτυπούν εξοχικές κατοικίες, καθώς και αυτοκίνητα λουομένων που κάνουν ακόμα μπάνιο στο Γιαλάσι και άλλες παραλίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες φθάνουν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο, χτυπούν τους στόχους τους και εξαφανίζονται. Το εν λόγω όχημα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από την αστυνομία η οποία ερευνά τα περιστατικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής και ιδίως αυτοί που διατηρούν εξοχικές κατοικίες είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς τα κρούσματα παραβατικότητας έχουν αυξηθεί πολύ τελευταία.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, έθεσε το θέμα στον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας Λάμπρο Κατσαντώνη σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος: «Συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαυρου και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, ειδικά μετά τα τελευταία κρούσματα παραβατικότητας στον δήμο μας. Επίσης τέθηκε από εμάς η 24ωρη λειτουργία του Α.Τ. Επιδαυρου και να σταματήσει η αφαίμαξη της υπηρεσίας προκειμένου να καλύψει άλλες ανάγκες (Α.Τ. Κρανιδίου κλπ)».