ΠολιτικήΑρχείο

Επαναστάτης Γκιόλας μαζί με Τσίπρα στη πορεία για το Πολυτεχνείο

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη συνοδεία Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Βούτση, Αννέτας Καββαδίας, Νίκου Παππά, Ρένας Δούρου και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου βρέθηκαν στην προσυγκέντρωση και στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Γκιόλας: Μάταια ονειρεύονται την επιστροφή της χώρας μας σε σκοτεινές εποχές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος όπου συμμετείχαν αρκετά στελέχη του. Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στη πορεία και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Τσίπρας πορεία Γκιόλας

Όπως σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός: «46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου θυμόμαστε την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία.Αλλά και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το ΟΧΙ. Κόστιζε διωγμούς,βασανιστήρια ,φυλακίσεις,εξορίες. Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί.Οι παλιοί υμνητές της χούντας βρίσκονται σε κυβερνητικούς θώκους.Η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαιότητας. Είμαστε εδώ κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Τσίπρας πορεία Γκιόλας