ΡεπορτάζΑρχείο

Δύο άνθρωποι στο νοσοκομείο από δάγκωμα σκύλου στο Ναύπλιο

Δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν πριν από λίγο στο νοσοκομείο από δάγκωμα σκύλου στο Ναύπλιο. Θύματα του μέχρι στιγμής είναι ένας 22χρονος με σοβαρότερα τραύματα, και μια γυναίκα που επίσης δέχθηκε επίθεση από το εξαγριωμένο τετράποδο.

Ο γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα Στέλιος Κυριακού βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του τεράστιου μαύρου ποιμενικού με το πράσινο περιλαίμιο, ενώ ο ίδιος προσωπικά ήταν που μετέφερε και τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο. 

Λήξη συναγερμού: Αυτός είναι ο σκύλος που τρομοκράτησε το Ναύπλιο και έστειλε δύο ανθρώπους στο νοσοκομείο

Το σκυλί κυκλοφορεί στην περιοχή έξω από το στρατόπεδο Ναυπλίου και καλό θα ήταν οι πεζοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις έξω από το ΚΕΜΧ και επί της οδού Αγίας Μονής.

Όπως σημειώνει ο Στέλιος Κυριακού:

Σκύλος ράτσας Βέλγικος λύκος μαύρος αρσενικός ιδιαίτερα επιθετικός κυκλοφορεί στην περιοχή έξω του στρατοπέδου Ναυπλίου. Είναι τεράστιος, μαύρος και φέρει πράσινο περιλαίμιο. Έχει επιτεθεί ήδη στους πρώτους ανθρώπους οι οποίοι μεταφέρθηκαν από εμένα στο νοσοκομείο.

Αποφύγετε μετακινήσεις πεζοί έξω από το στρατόπεδο και επί της οδού Αγίας Μονής. Σε περίπτωση που τον δείτε μην πλησιάσετε και επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944773252 Στέλιος.

Κάνουμε προσπάθειες να τον εντοπίσουμε και να τον περιορίσουμε. Σύντομα θα τα έχουμε καταφέρει……
Παρακαλώ την κατανόησή σας!!!!