ΠολιτισμόςΑρχείο

Με μια εντυπωσιακή γιορτή φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Άργους

Φωταγωγήθηκε σήμερα το απόγευμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Άργους, σε μια λαμπερή γιορτή που μοίρασε ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιδιά.

Στις 6:30 το απόγευμα η ομάδα Powerslide FSK Hellas έδωσε ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates. Στις 7:00 μμ τα παιδιά φόρεσαν το σκουφί του Αη Βασίλη, διέσχισαν μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και χάρισαν χαρά στα παιδιά του MAKE-A-WISH.

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

Τα Ξωτικά από τον ΑΣ Διαγόρας Άργους “πείραζαν” κατά την διάρκεια της βραδιάς με τα χορευτικά τους καμώματα τον κόσμο.

Στις 7:30μμ με την προτροπή κάνε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ένα ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ με Δωρεά 2 ευρώ, κρέμασαν το αστέρι στο Δέντρο των Ευχών και έτσι στήριξαν το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) που μπορε να μεταμορφώσει ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Εθελοντές του MAKE-A-WISH απασχολούσαν τα παιδιά με διαδραστικό πρόγραμμα.

Στις 7:30 μμ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ακολούθησε η χορωδία.

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

«Μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη φωτεινά χαμόγελα, χαρά και ζωντάνια!Το δέντρο φωτίστηκε υπο τον ήχο των υπέροχων χριστουγεννιάτικων μελωδιών απο τους τοπικούς μας συλλόγους και τα ελπιδοφόρα βλέμματα των παιδιών μας!Εύχομαι σε όλους σας υγεία, αγάπη και ευτυχία!Χρόνια πολλά!», σημειώνει ο δήμαρχος, σχολιάζοντας την λαμπερή αυτή βραδιά.

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

Φωταγώγηση δέντρου Άργος

Φωταγώγηση δέντρου Άργος