ΨυχαγωγίαΑρχείο

Tο πρώτο teaser του «Καφέ της Χαράς» και ο νέος σέξι παπάς που θα σκανδαλίσει το Κολοκοτρωνίτσι

Τα neon φώτα του ολοκαίνουριου «Καφέ της Χαράς» άναψαν και μαζί τους ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά η οποία θα γίνει ανήμερα των 30ων γενεθλίων του ΑΝΤ1, παραμονή πρωτοχρονιάς.

Μέσα από τον λογαριασμό του καναλιού στο Instagram αποκαλύφθηκε και το πρώτο teaser της σειράς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ToKafetisXaras Ανοίγει ξανά στις 31 Δεκεμβρίου!! #ant1tv

A post shared by ANT1 (@ant1tv) on

Η χαρακτηριστική μουσική, που όπως μάθαμε είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς, εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς».

Να σημειωθεί πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. 

Ανάμεσά στους νέους χαρακτήρες που αναμένεται να εμφανιστούν στη σειρά και που δεν θα είναι και λίγοι, ένας νέος και γοητευτικός παπάς, που σίγουρα θα προκαλέσει αναταραχή στους Κολοκοτρωνιτσιώτες.

Τον ρόλο του νέου παπά του χωριού στο «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να υποδυθεί ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Ο 33χρονος ηθοποιός φαίνεται πως είχε ένα πέρασμα στο παρελθόν από την ελληνική τηλεόραση, όταν συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Ου φονεύσεις». Αντίθετα, πολύ πιο ενεργή είναι η δράση του στο σανίδι, όπου μετρά συμμετοχές σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις. Το καλοκαίρι βρέθηκε σε περιοδεία με το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.