ΡεπορτάζΑρχείο

Στην Αργολίδα ψάχνουν τους ληστές που παρέσυραν και σκότωσαν 73χρονη στην Κορινθία

Αναίσθητη άφησαν μια γυναίκα ληστές σήμερα το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στην προσπάθειά τους να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε.

Η αιματηρή ληστεία με θύμα μια 73χρονη γυναίκα  σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, η 73χρονη με τον σύζυγό της και τον γιο τους είχαν πάει στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα, για να περάσουν το τριήμερο.

Νωρίτερα σήμερα, οι άγνωστοι δράστες φέρονται να επιχείρησαν να εισέλθουν στην οικία της οικογένειας με σκοπό την κλοπή, τους αντιλήφθηκε η άτυχη ηλικιωμένη και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να επιβιβαστούν στο όχημά τους για να διαφύγουν.

Εκείνη όμως φέρεται να τους κυνήγησε και να προσπάθησε να εμποδίσει την διαφυγή τους, καθώς στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητό τους. Οι δράστες δεν δίστασαν, έβαλαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και όχι μόνο παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, αλλά την πάτησαν κιόλας, συνθλίβοντάς την και στη συνέχεια διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι αδίστακτοι ληστές διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία που έχει στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα με το οποίο κινούνται εντοπίστηκε στην Αργολίδα και αυτή την στιγμή αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. 

Ήδη εχει σηκωθεί ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο χτενίζει απο αέρος την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσει τους ληστές.