ΚοινωνίαΑρχείο

Αναστολή λειτουργίας σε 9 νηπιαγωγεία της Αργολίδας

Μέχρι και δύο μήνες ανεστάλει η λειτουργία πληθώρας ολοήμερων νηπιαγωγείων της Αργολίδας, λόγω αλλεπάλληλων μετακινήσεων εκπειδευτικών από τη Δ/νση Α΄Βαθμιας Εκπ/σης Αργολίδας, προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά κενά που έχουν προκύψει στα πρωινά τμήματα.

Όπως σημειώνουν οι «Παρεμβάσεις – Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ», μετά την ενημέρωση που είχαμε από συναδέλφισσες νηπιαγωγούς για αλλεπάλληλες μετακινήσεις τους από τη Δ/νση Α΄Βαθμιας Εκπ/σης Αργολίδας προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά κενά που έχουν προκύψει στα πρωινά τμήματα νηπ/γείων, διαπιστώσαμε ότι τη ‘’νύφη’’ την έχουν πληρώσει πληθώρα τμημάτων ολοήμερων νηπ/γείων του νομού με την μέχρι και δύο μήνες αναστολή της λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα έχουμε αναστολή λειτουργίας στα παρακάτω ολοήμερα τμήματα:

Ολοήμερο Νηπ/γείο Κιβερίου, ολοήμ.Νηπ/γείο Αγ.Δημητρίου, ολοήμ. Νηπ/γείο Ν.Τίρυνθας (σε εξέλιξη), ολοήμ.Νηπ/γείο Φιχτίων, ολοήμ. Νηπ/γείο Κουτσοποδίου, ολοήμ. Νηπ/γείο Αγ.Ανδριανού, ολοήμ. Νηπ/γείο Ν.Κίου (σε εξέλιξη), ολοήμ. Νηπ/γείο Αγ. Τριάδας, ολοήμ.Νηπ/γείο Αγ. Προκοπίου.

Για τα παραπάνω ουδέποτε τέθηκε θέμα προς συζήτηση-ως όφειλε- από το Προεδρείο του Δ.Σ του Συλλόγου εκπ/κών Α’Βαθμιας εκπ/σης Αργολίδας σε όσες συνεδριάσεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να λάβουν άμεσα δράση γιατί το συγκεκριμένο θέμα διαταράσσοντας την ομαλή παιδαγωγική διαδικασία έχει αναστατώσει τη ζωή των συναδελφισσών νηπιαγωγών, των μαθητών και των οικογενειών τους.

Ζητάμε την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ για να συζητήσει και επιφορτιστεί με την οργάνωση σχετικής παράστασης διαμαρτυρίας στη Δ/νση Α’Βαθμιας εκπ/σης Αργολίδας.