ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πότε θα έχουμε Open Mall στο Ναύπλιο;

Ένα βήμα ακόμα για την δημιουργία Open Mall στο Ναύπλιο θα έχει ολοκληρωθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. 

Η δράση της οποίας η χρηματοδότηση έχει ήδη εγκριθεί από τον περασμένο Μαϊο, έχει συνολική δημόσια δαπάνη 1.615.197 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Δικαιούχος είναι ο Δήμος Ναυπλιέων και συνδικαιούχος ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Τα θέματα για τα οποία καλείται να αποφασίσει το συμβούλιο:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί έγκρισης συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II – Πρόσκληση IΧ με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Ναυπλιέων ».

ΘΕΜΑ 2ο: Περί έγκρισης μερικής τροποποίησης της υπ’ αριθμ.245/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και έγκρισης αντίστοιχης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 3ο: Περί έγκρισης της τεχνικής περιγραφής με θέμα Ενέργειες Ωρίμανσης της Πράξης
«ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ», Υποέργο7 της Πράξης.
«ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ» MIS (ΟΠΣ): 5037482 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της.

ΘΕΜΑ 4ο: Περί έγκρισης κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου εισόδου-εξόδου και της σχετικής σήμανσης για το συσκευαστήριο νωπών φρούτων με ψυκτικούς θαλάμους (κέντρο αποθήκευσης και διανομής) στη «ΘΑΛΑΣΣΑ» Αγ.Αδριανού Δ.Ναυπλιέων, επί κοινοτικής οδού.

ΘΕΜΑ 5ο: Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισηγήσεως.