ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ελεύθερος ο Γεωργόπουλος, μόλις εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, παρότι ανέλαβε την ευθύνη

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, που κρατείτο σύμφωνα με δήλωσή του, από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του, εναντίον του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τσαμαδού Ιωάννη και εναντίον των 4 υπαλλήλων του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο κος Γεωργόπουλος με νεότερη δήλωσή του τονίζει ότι αφέθηκε ελεύθερος, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο τμήμα ο κος Τσαμαδός, παρότι ο δήμαρχος επέμενε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Παραμένει βέβαια έξω από το αστυνομικό τμήμα, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Αναμένεται πλέον η απόφαση του εισαγγελέα, σχετικά με το αν παραμείνουν κρατούμενοι ο αντιδήμαρχος και οι υπάλληλοι.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γεωργόπουλος, μόλις εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, παρότι ανέλαβε την ευθύνη

Όλα ξεκίνησαν κατά τη μεταφορά των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο, σε άλλο Νομό, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθαρίσει ο Δήμος από τα σκουπίδια.

Η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας στα φορτηγά, γινόταν στο παλιό νταμάρι της Αυλώνας, εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχει αδειοδοτηθεί ο Δημοτικός Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Νωρίτερα, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λάμπρου, ζήτησε με δηλώσεις του να κηρυχθεί η Ερμιονίδα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού υπάρχουν παντού σκουπίδια.

ΦΩΤΟ: ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ