ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Λάμπρου: Τα προβλήματα δεν λύνονται στα δικαστήρια και τα Αστυνομικά τμήματα

Φουντώνει η διαμάχη για τα σκουπίδια στην Ερμιονίδα με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτετσης Τάσο Λάμπρου, να σχολιάζει τα όσα προηγήθηκαν με την κράτηση του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου που αφέθηκε ελεύθερος αργά το βράδυ, και των τεσσάρων υπαλλήλων του Δήμου, καθώς και του αρμόδιου αντιδημάρχου, που θα περάσουν αυτόφωρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα προβλήματα του Δήμου δεν λύνονται ούτε στα δικαστήρια ούτε στα Αστυνομικά τμήματα.

Όπως σημειώνει ο Τάσος Λάμπρου:

«Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για όλους, τέρμα τα παιχνίδια με τα σκουπίδια της Ερμιονίδας. Δεκα χρόνια ματωνουμε καθημερινά με την διαχείριση των απορριμμάτων. Εδω και δέκα χρόνια εαν μας είχαν ακούσει δεν θα είχαμε το σκάνδαλο του Δεματοποιητη, το σκάνδαλο των δεμάτων που θάφτηκαν στο Σταυρό διδύμων, το σκάνδαλο των παράνομων χωματερών, το σκάνδαλο της ακύρωσης του σχεδιασμού για δημιουργία Δημοτικού πράσινου σημείου η σταθμού μεταφόρτωσης.

Τωρα θέλουμε λύση βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, άμεση υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων. Οι δημότες απαιτείται να ενεργοποιηθούν και να επιβάλλουν τώρα Λύση, κινδυνεύει η υγεία όλων μας.

Τα Χριστούγεννα θέλουμε να έχουμε έναν καθαρό Δήμο.

Τα προβλήματα του Δήμου δεν λύνονται ούτε στα δικαστήρια ούτε στα Αστυνομικά τμήματα. Απαιτείται να υπερασπιστούμε την κοινή λογική και τα συμφέροντα των Δημοτών μας».