ΑθλητισμόςΑρχείο

Στα πέναλτι απέκλεισαν οι «Λύκοι» την Ερμιονίδα

Συνεχίζει στο κύπελλο Αργολίδας ο Παναργειακός μετά από ένα γκρανγκινιολικό φινάλε στο Αργολικό ντέρμπι με την Ένωση Ερμιονίδας, που τελικά κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 10′ με τον Ραμίρεζ Φερνάντεζ και οι «Λύκοι» ισοφάρισαν στο 61′ με τον Σοβορίγκα. Το σκορ παρέμεινε ισόπαλο στο ΔΑΚ Άργους μέχρι το 90′ και δεν άλλαξε και στην παράταση. Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και οι «Λύκοι» πανηγύρισαν με 5-4. Μοιραίος για την Ένωση ήταν ο Μπαρμπέντο που τον νίκησε ο Καπατσώρης.

Πρόκριση του Παναργειακού στα πέναλτι με την Ερμιονίδα

Για τον Παναργειακό ευστόχησαν όλοι όσοι «εκτέλεσαν», δηλαδή οι: Κυριακόπουλος, Αλάιν, Μπλάτσος, Κωτσοβός, Τζιόλας.

Για την Ερμιονίδα αστόχησε ο Μπαρμπέντο (απέκρουσε ο Καπατσώρης). Ευστόχησαν κατά σειρά οι : Καρτσαμπάς, Μερκούρη, Παναγόπουλος, Καρούτης.

Πρόκριση του Παναργειακού στα πέναλτι με την Ερμιονίδα

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καπατσιώρης, Νικολόπουλος (50′ Τζιόλας), Τσάκα, Βουρνάζος, Ταμπούρης, Εμέκα (46′ Ασπιώτης), Κωτσοβός, Β.Φλεβάρης (46΄Σοβορίγκας), Μπλάτσος, Μανιάτης (62′ Αλάιν), Τζας.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Κύρου, Παπαεμμανουηλίδης (71′ Παναγόπουλος), Μερτύρης, Κάλα, Πιριτζάους, Καρτσαμπάς, Ραμίρεζ Φερνάντεζ, Μπαρμπέντο, Μερκούρη, Εσκουντέρο, Μπουσάι (61′ Καρούτης).