ΕκδηλώσειςΑρχείο

Χριστούγεννα στο Ναύπλιο: Μια πόλη, ένα παραμύθι!

Λαμπερότερο από ποτέ το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων ευρύτερα υποδέχονται την γέννηση του Θεανθρώπου.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το  απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού της γέννησης της ελπίδας, ανάβοντας τα αστέρια που θα κοσμούν τον δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Περιβαλλόμενη από τους συντελεστές των εκδηλώσεων, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη ,σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην αίθουσα του Δημαρχείου Ναυπλιέων, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή κατά την έναρξη των εορτασμών στην Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ, στην παιδική χορωδία «Temperamento», στην χορωδία του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών VD Χρονοπούλου, στον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση», υπογραμμίζοντας «το κάτι παραπάνω» που επιφυλάσσει στους επισκέπτες η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και στην φιλική εμφάνιση της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη σε τραγούδια του Γιάννη Σπανού, ο οποίος είχε τιμηθεί από τον Δήμο Ναυπλιέων στις 29 Απριλίου 2018.

Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 17.30 ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για να τους γλυκάνουμε θα είναι έτοιμα, και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα, θα ετοιμάζονται επιτόπου και θα απογειώσουν και φέτος τις αισθήσεις μας.

Χριστούγεννα στο Ναύπλιο: Μια πόλη, ένα παραμύθι!

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή του Δήμου, δεν θα λείψουν ούτε φέτος οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στηρίζοντας το έργο του MAKEAWISH, στολίζουν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών!

Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που « μαγικά» μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Η Πύλη της Αγάπης».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.