ΚοινωνίαΑρχείο

Η Χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Μαρίας στο Ναύπλιο

Ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζει για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Συντάγματος η γνωστή Blogger με τις εκπληκτικές της συνταγές Μαρία Καρανικόλα.

Όπως λέει μιλώντας στο anagnostis.org :

«Ετοιμάζω κερασματάκια όπως πέρυσι για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για όσους νοιώθουν ακόμα παιδιά»,

Δεν αποκαλύπτει ωστόσο τί ακριβώς είναι αυτό που ετοιμάζει, κρατώντας την έκπληξη για όσους βρεθούν στο Ζαχαρόσπιτο που έχει στηθεί ειδικά για αυτό, με την Μαρία να σας περιμένει για να σας κεράσει.

Επισκεφθείτε το Blog της Μαρίας Καρανικόλα και διαβάστε τις εκπληκτικές συνταγές της 

Γλυκίσματα έκπληξη από τη δημοφιλή blogger στην πλατεία Συντάγματος

Η παρουσία της Μαρίας Καρανικόλα εντάσσεται στο επίσημο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Ναυπλιέων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση του προγράμματος η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, αναφερόμενη στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκέμβρη:

«Μαζί μας θα είναι και η κα Μαρία Καρανικόλα, η οποία έχει ετοιμάσει τις δικές της Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, για όλους. Η κα Καρανικόλα θα βρίσκεται στο Ζαχαρόσπιτο στην πλατεία Συντάγματος, και το οποίο θα γλυκαίνει τους περαστικούς και τους δημότες καθόλη την εορταστική περίοδο με διαφορετικά γλυκίσματα κάθε μέρα. 

Η Μαρία Καρανικόλα συμμετείχε και πέρσι με κεράσματα στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, όπου δημιουργήθηκε συνωστισμός από μικρούς και μεγάλους, που γεύτηκαν Cake Pops με γλάσσο σοκολάτας και χρωματιστή ζάχαρη.

Η Χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Μαρίας στο Ναύπλιο