ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Προς έγκριση οι αναπλάσεις Ψαρομαχαλά και Αιγίου

Τακτική συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ο. Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑ (ΝΑΥΠΛΙΟ)”, με κωδικό ΟΠΣ 5044913, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 2ο. Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΛΙΟ)”, με κωδικό ΟΠΣ 5044958, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 3ο. Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης μεταποιητικής μονάδας σε γήπεδο ιδιοκτησίας της Δ. Μπαρμπαρης Α.Ε. ευρισκόμενου εκτός σχεδίου στην περιοχή Κάντιας , Δ.Ε. Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΘΕΜΑ 4ο. Περί έγκρισης 1ουΑΠΕ και ΠΚΤΜΝΕ του έργου « ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ » 

ΘΕΜΑ 5ο. Περί έγκρισης εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση μέτρων ασφαλείας στον Ι.Ν Αγ.Νικολάου ΔΕ Ναυπλίου. 

ΘΕΜΑ 6ο. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων» , σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 7ο. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων», σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 8ο. Περί έγκρισης του από 2/6-12-2019 πρακτικού συνεδρίασης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων Δήμου. 

ΘΕΜΑ 9ο. Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισήγησης.

ΘΕΜΑ 10ο. Περί έγκρισης για τη συμμετοχή του Δήμου στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Δ.Ε.Π.ΑΝ.