ΑθλητισμόςΑρχείο

Βοηθήστε τον Παναργειακό!

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση του Παναργειακού, ο γενικός γραμματέας της ομάδας Θανάσης Τσιόδρας και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Ανδρής ανέλυσαν την έως τώρα κατάσταση.

Ο Θανάσης Τσιόδρας υπενθύμισε σε όλους πως η προσπάθεια (που ξεκίνησε ουσιαστικά στις 10 Σεπτεμβρίου και ενώ το πρωτάθλημα ξεκινούσε στις 22 του μήνα), ήταν εξαρχής δύσκολη. Η ομάδα είχε ελάχιστα δελτία και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η στελέχωση του ρόστερ για να μπορεί η ομάδα να κατέβει αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα.

Δεν αναφέρθηκε ποτέ από το νέο Δ.Σ. ότι χτίζεται ομάδα για πρωτάθλημα, απλά όλοι ήθελαν η ομάδα να κατέβει για το καλύτερο και αν καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Αυτή είναι μια άποψη διατυπωμένη από την αρχή.

Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε επίσης ότι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, έσοδα από διαφημίσεις (υπάρχει μια μείωση περίπου 50% σε σχέση με πέρσι) και έσοδα από εισιτήρια (π.χ. στο τελευταίο εντός κόπηκαν 27) το μέλλον είναι δυσοίωνο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος μέγας χορηγός.

Το Δ.Σ. έχει κάνει με το παραπάνω και έχει τηρήσει αυτά που είπε από την αρχή και καλεί ανοικτά όποιον ενδιαφέρετε να βοηθήσει την ομάδα να καταθέσει την πρότασή του μέχρι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. «Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εκεί να συνεχίσουμε να βοηθάμε» τόνισε.

Σε διαφορετική περίπτωση την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι από την υπάρχουσα διοίκηση.