ΑθλητισμόςΑρχείο

Σιδέρης: Θέλετε να υπογράφετε τα δικά μας έργα και να τα βαπτίζετε δικά σας

Στην ανακοίνωση της υπογραφής σύμβασης για την τοποθέτηση κερκίδων σε τρία γήπεδα της Ερμιονίδας και της Επιδαύρου, προχώρησε σήμερα το πρωί ο ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, εκθέτει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα, η οποία έχει ως εξής:

«Υπάρχουν δύο λέξεις  στην πλούσια Ελληνική γλώσσα, την οποία φαίνεται πως η παρούσα περιφερειακή αρχή την αγνοεί, η λέξη φιλότιμο και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς, πως έρχονται σήμερα να παρουσιάσουν ως δικά τους έργα όλα όσα έχουμε ΕΜΕΙΣ ως περιφερειακή αρχή, ακούραστα  οραματιστεί και προγραμματίσει. ΕΜΕΙΣ εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, μέσω του  Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων για την βελτίωση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας γιατί ΕΜΕΙΣ «φτύσαμε αίμα» για ν’ανοίξουμε αθλητικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Να σας ξαναθυμίσω ότι στην Αργολίδα βρίσκονται προς υλοποίηση  ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ γήπεδα  προϋπολογισμού 4.600.000 μαζί με το Ενωσιακό γήπεδο. Είναι το μεγαλύτερο Πανελλαδικά πρόγραμμα που εκτελείται μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε  εσείς τους Αργολιδείς, δεν τρώνε «κουτόχορτο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ και ότι  πρωτοτυπήσαμε Πανελλαδικά με την εκπόνηση του αθλητικού προγράμματος.

Ήμασταν – είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια αυτοί που ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ και προγραμματίζουν την βελτίωση  και την δημιουργία  νέων αθλητικών χώρων και όχι αυτοί που οικειοποιούνται τις ιδέες των άλλων για να μπορέσουν να αυτοπροβληθούν μέσα στην ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ τους.

Υ.Σ. Θέλετε να υπογράφετε τα δικά μας έργα  και να τα βαπτίζετε δικά σας!!!»