ΚοινωνίαΑρχείο

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή και η φιλανθρωπία με τη βοήθεια όλων

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή μετά από τη βοήθεια όλων έδωσε τρόφιμα στις οικογένειες που φροντίζει, πραγματοποιώντας το φιλανθρωπικό σκοπό του για άλλη μία φορά.

«Είναι γνωστό πια ότι το έργο μας γίνεται όλο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές, σημειώνει η Φωτεινή Προύντζου (Ειδική Γραμματεία Φιλανθρωπίας), προσθέτοντας: «Η βοήθεια που λαμβάνουμε από όλους εσάς είναι πολύτιμη, η οποία χωρίς εσάς  δεν θα μπορούσαμε να δράσουμε».

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή και η φιλανθρωπία με τη βοήθεια όλων

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν είναι:

Από εργοστάσιο προσφορά σε χυμούς, από αρτοποιείο φιλοξενία του κουμπαρά, από mini market συνεχόμενη ροή τροφίμων στο καλάθι, από super market φιλοξενία του καλαθιού, από ανώνυμο κύριο 2.400€ σε super market ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα τον φετινό Σεπτέμβρη που τα ράφια του ιδρύματος ήταν παντελώς άδεια.

Επίσης, από ανώνυμη κυρία που φρόντισε 3 οικογένειες αμέσως μόλις διάβασε την έκκληση για τρόφιμα, παρόλο που η ίδια είχε σημαντικό θέμα στη ζωή της, αφήνοντας τρόφιμα σε super market, από super market επιταγές 150€ προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα μέσα σε ένα χρόνο, από κυρία για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα «μπαμπάδες – παιδιά», μέσα από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Ναυπλίου και την συγκέντρωση πολλών τροφίμων μακράς διάρκειας, από ανώνυμη κυρία που έφερε γάλα και λάδι, από ανώνυμες κυρίες που έδωσαν 200€ για αγορά κρέατος ενόψει Χριστουγέννων για τις οικογένειες, από κρεοπωλείο που έκανε καλύτερες τιμές, από ανώνυμη κυρία που κάποιες φορές δίνει φαγητό μαγειρεμένο και μοιράζεται στις οικογένειες.

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή και η φιλανθρωπία με τη βοήθεια όλων

Το ίδρυμα ευχαριστεί τις εθελόντριες για τη σημαντική τους βοήθεια, τα Μέσα Ενημέρωσης που προβάλλουν το ίδρυμα, εθελόντρια που εκτός από τη θεμελιώδη συμμετοχή της στο Ίδρυμα φροντίζει ηλικιωμένη με προσωπικό κόστος, το «Βοήθεια στο σπίτι» που συνεργάζεται προκειμένου να μεταφερθούν τα τρόφιμα στο σπίτι ηλικιωμένης και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος π. Ραφαήλ Βουγιούκα για όλη την αφανή υποστήριξη και την αλληλεγγύη που δίνει.