ΚοινωνίαΑρχείο

Το αμαρτωλό πάρτι στο Ναύπλιο που ξεσήκωσε θύελλες

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το Ναύπλιο με αφορμή μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε «πάρτι βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι στο μπαρ «Σκαντζόχοιρος» δείχνει τον Χριστό ντυμέμο γυναίκα, μακιγιαρισμένο, με σκουλαρίκια, ενώ στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλές θανάτου φοβάται ο Σκαντζόχοιρος, μετά το σάλο με την αφίσα που παρουσίαζε το Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια

Το αμαρτωλό πάρτι που ξεσήκωσε θύελλες στο Ναύπλιο

Μάλιστα – σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα του μπάρ –  φέρεται να υπήρξε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον εφημέριο του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου και τους διοργανωτές.

Το αμαρτωλό πάρτι που ξεσήκωσε θύελλες στο Ναύπλιο

Το γεγονός έχει πάρει έκταση καθώς πανελλήνιας εμβέλειας ενημερωτικά μέσα ασχολούνται σήμερα με το βλάσφημο πάρτι, την επίμαχη αφίσα και τις αντιδράσεις.

Πήγαν στα σπίτια τους να τους κάνουν «κακό» – Τί συνέβη με τον Σκαντζόχοιρο