ΕκδηλώσειςΑρχείο

Η διάσημη «Λίμνη των Κύκνων» παίζει στο Άργος

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντιμίρ Τσαικόφσι «Η Λίμνη των Κύκνων» το παραμύθι των παραμυθιών, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο Άργος.

Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν: Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρύσανθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαίωανου Δημήτρης , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος.

Λίμνη των κύκνων

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στις φεγγαρόπετρες νυχτιές, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθούν αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε τον κακό.

Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου
11,30 και 18,00

Γενική είσοδος 10€
Προπώληση 9€ στο βιβλιοπωλείο Δουλτσίνου και στο café εν λευκώ για το Άργος και στο βιβλιοπωλείο Άλμπατρος στο Ναύπλιο.