ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Το καινούργιο κοστούμι Κωστούρου για το 2020

Αλλαγή ρότας χαράσσει για το 2020 ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, προσαρμοζόμενος στις ανάγκες που προκύπτουν για τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγα 24ωρα.

Η νέα χρονιά θέλει ο κο Κωστούρος να σημάνει «Νέα αφετηρία» για την παράταξή του «Επόμενη Μέρα».

Όπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Οι γιορτές και ο νέος χρόνος που έρχεται από τη μία μας δίνουν την ευκαιρία για καλύτερη διάθεση και διάλογο και από την άλλη την αίσθηση της αφετηρίας που πάντα είναι ελκυστική για όσους θέλουν να εργαστούν ακόμη περισσότερο».

Όπως τονίζεται: «Μια Επόμενη Μέρα σοφότερη, με ξεκάθαρη γραμμή και θέση (Τρόπος να ζούμε, Τόπος να δημιουργούμε), αποφασισμένη να συνεχίσει την ανοδική πορεία, να βελτιώσει, να λύσει, να καθιερώσει, να προωθήσει, να αλλάξει, να αναπτύξει, να ακούσει, να ενώσει, να συζητήσει, να συγκρουσθεί, να δημιουργήσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει περισσότερο και καλύτερα».

Αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του συνδυασμού: «Οι τελευταίες αποφάσεις για την σύσταση των συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών σηματοδοτούν από την μία τη λήξη της διαδικασίας του ορισμού των διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών και από την άλλη την έναρξη μιας πιο εντατικής λειτουργίας.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2020 είναι έτοιμα για να τεθούν υπό έγκριση στο Δ.Σ. και πλέον να αφοσιωθούμε χωρίς τέτοιου είδους εκκρεμότητες στην Επόμενη Μέρα».