ΨυχαγωγίαΑρχείο

Οι Κορεάτες ανακάλυψαν το Ναύπλιο! K-Drama με 34 ηθοποιούς από την Αργολίδα (Video)

Το Ναύπλιο πρωταγωνιστεί στη διάσημη Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά K-Drama “Chocolate”, που προβάλλεται μέσω του Netflix σε όλο τον κόσμο.

Μια τηλεοπτική σειρά που μετράει δεκαετίες, με φανατικό κοινό. Τα κορεατικά δράματα είναι δημοφιλή παγκοσμίως, εν μέρει εξαιτίας της εξάπλωσης της κορεατικής λαϊκής κουλτούρας («κορεατικό κύμα»). Είναι προσαρμοσμένα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν αντίκτυπο σε πολλές χώρες.

Το Ναύπλιο πρωταγωνιστεί σε Κορεάτικη σειρά που προβάλλεται παγκοσίως μέσω Netflix

Το όφελος αναμένεται να είναι τεράστιο, αφού οι Κορεάτες και οι Κινέζοι ζουν με αυτή τη σειρά, από μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα τα επεισόδια με το Ναύπλιο, να οδηγήσουν σε υψηλή αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Νότιο Κορέα και όχι μόνο.

Για να ενισχύσει μάλιστα τον τουρισμό από τις περιοχές αυτές, το υπουργείο τουρισμού είχε ανακοινώσει την έναρξη δύο νέων απευθείας πτήσεων Σεούλ – Αθήνα από τον περασμένο Απρίλιο.

Το Ναύπλιο πρωταγωνιστεί σε Κορεάτικη σειρά που προβάλλεται παγκοσίως μέσω Netflix

Παράλληλα στα γυρίσματα της σειράς παραγωγής JYP Νότιας Κορέας, του Διεθνούς δικτύου JTBC, συμμετείχαν 34 ηθοποιοί από την Αργολίδα, από την εταιρεία Προσκήνιο – Proskinio Productions. 

Όπως σημειώνει ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης: «Επικεφαλής της ελληνικής σκηνοθετικής ομάδας ήταν η καλή μου φίλη Έλενα Δημητρακοπούλου ενώ εκ των συντελεστών παραγωγής η επίσης καλή φίλη Γιάννα Σκυλογιάννη. Τις ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνεργασία».

Δείτε στο teaser μερικές από τις σκηνές που γυρίστηκαν στο Ναύπλιο:

Για όποιον θέλει να παρακολουθήσει ολόκληρα τα επεισόδια που γυρίστηκαν στην Ελλάδα (Ναύπλιο, Αθήνα, Μονεμβασιά), μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας Netflix, εφόσον είναι συνδρομητής.