ΑθλητισμόςΑρχείο

Ρευστή κατάσταση στον Παναργειακό

Πραγματοποιήθηκε στο εργατικό Κέντρο Άργους η έκτακτη γενική συνέλευση του Παναργειακού, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι ξεκάθαρο για το μέλλον της ομάδας. Οι δύο φίλοι της ομάδας που ανέλαβαν να επενδύσουν στη διάσωσή της την ύστατη στιγμή ζητούν οικονομική βοήθεια απ’ όποιον μπορεί να την προσφέρει, αφήνοντας παράλληλα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Τσιόδρας ενημέρωσε όλα τα μέλη για τα έως τώρα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα και πως μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ενδεικτική της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Παναργειακού μετά την συνεδρίαση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η κατάσταση της ομάδας μας παραμένει πολύ κρίσιμη, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και δύο-τριών ανθρώπων που έδειξαν ενδιαφέρον μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου. Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την ιστορική ομάδα του Παναργειακού».

Πληροφορίες φέρουν κάποια από τα μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου να παραιτούνται, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα.