ΚοινωνίαΑρχείο

Μαλτέζος: Κανένας οδηγός χωρίς αλυσίδες στην ορεινή Αργολίδα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την αντιμετώπιση του νέου κύματος χιονιά, που όλα δείχνουν ότι θα πλήξει τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα και το Νομό, σύμφωνα με δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου.

Ο αντιπεριφερειάρχης γνωστοποιεί πως ήδη έχει δοθεί αλάτι από την περιφέρεια στους δήμους προκειμένου να το μοιράσουν στις ορεινές τοπικές κοινότητες και διαβεβαιώνει πως το τμήμα πολιτικής προστασίας και οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας είναι σε επιφυλακή.

Μάλιστα για αύριο το πρωί προγραμματίζεται σύσκεψη του συντονιστικού πολιτικής προστασίας προκειμένου να υπάρχει καλός συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα από την κακοκαιρία.

Ο κ.Μαλτέζος παρακαλεί κάθε οδηγό να μην ταξιδεύει στα ορεινά του νομού χωρίς αλυσίδες. «Να χαρούμε το χιόνι αλλά να έχουμε πάρει πρώτα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να μην δυσκολέψουμε το έργο των υπηρεσιών», σημειώνει χαρακτηριστικά.