ΑθλητισμόςΑρχείο

Αναταραχές και κινητικότητα στον Πανναυπλιακό

Αναταραχές αλλά και ζυμώσεις στον Πανναυπλιακό μετά από την παραίτηση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρη Κανούση, έπειτα από 3,5 χρόνια που βρισκόταν στο πλευρό του προέδρου Γιώργου Ψυχογιού

Όπως επισημαίνει ο παραιτηθείς γραμματέας: «Διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από τις όποιες επιλογές, κινήσεις ή ό,τι άλλο από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, αφού αυτές σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν, δεν με αντιπροσωπεύουν και ως εκ τούτου διαφωνώ κάθετα».

Δημήτρης Κανούσης
Ο Δημήτρης Κανούσης

Η ανακοίνωση παραίτησης Κανούση:

«Θέλοντας να περισώσω τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά μου, αλλά και την υγεία μου, δηλώνω ότι παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού

Διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από τις όποιες επιλογές, κινήσεις ή ό,τι άλλο από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, αφού αυτές σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν, δεν με αντιπροσωπεύουν και ως εκ τούτου διαφωνώ κάθετα.

Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη φάση, σε λεπτομέρειες, για το τί έγινε στον σύλλογο τις τελευταίες μέρες, από ποιους και για ποιόν λόγο, εκτός αν προκληθώ.

Συμμετείχα στο ΔΣ τα τελευταία 3,5 χρόνια και στήριξα όσο κανείς άλλος όλες τις επιλογές, σωστές ή λάθος, με τεράστιο προσωπικό κόστος που όμως δεν το υπολόγισα, προκειμένου να σταθεί ο σύλλογος. Όμως ως εδώ. Τα πάντα έχουν ένα όριο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάσθηκα αυτά τα χρόνια, ζητώ συγγνώμη αν στενοχωρήθηκε με κάποιους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κάτι προσωπικό και βέβαια εύχομαι ολόψυχα στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ποιό θα είναι το μέλλον της ομάδας;

Σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας δεν αποκλείεται να έχουμε νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο, με κάποιον παλιό παράγοντα της ομάδας να επαναδραστηριοποιείται μετά από αρκετά χρόνια.

Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης Ψυχογιού σε ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις του, κάτι που αναμένεται προσεχώς…