ΨυχαγωγίαΑρχείο

Από την Ερμιόνη στους τηλεοπτικούς δέκτες – Το πρώην κορίτσι του Παπαδάκη χωρίς ρούχα (Pics)

Τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό που θα τη φιλοξενήσει αναζητά η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία παραμένει μια από τις γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Άλλωστε για όσους δεν γνωρίζουν η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κερδίσει διαγωνισμό ομορφιάς, πριν μπει για τα καλά στις τηλεοπτικές αγκαλιές των τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή της είναι απο την Ερμιόνη Αργολίδας. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ ενώ παρακολούθησε και σεμινάρια δημοσίων σχέσεων. Το 2010, σε ηλικία 20 ετών, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 ξεκινώντας έτσι να δουλεύει ως μοντέλο. Το 2011 έλαβε μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο Miss Tourism Europe Queen 2011. Λίγο καιρό μετά σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή ANT1 Media Lab ολοκληρώνοντας τις σπουδές της το 2012.Παράλληλα σπουδάζει Ελληνικό πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό πανεπιστήμιο.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 εργάστηκε ως μοντέλο στην πρωινή infotainment εκπομπή του ANT1 «10 με 1 μαζί» με παρουσιαστές τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Το 2012 ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 αρχικά παρουσιάζοντας δελτία καιρού και αργότερα ως ρεπόρτερ στη δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής εκπομπής «Πρωινό Ant1» με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη.

Τη σεζόν 2013-2014, μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη οι υπεύθυνοι της εκπομπής επέλεξαν την Αντωνοπούλου για αυτή τη θέση. Το καλοκαίρι του 2014 παρουσίασε μαζί με τον δημοσιογράφο Ντίνο Σιωμόπουλο την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαιρινό Πρωινό Ant1» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Την επόμενη σεζόν συνέχισε την συνεργασία της με την εκπομπή «Πρωινό Ant1».

Μπάγια Αντωνοπούλου

Τις σεζόν 2015-2018 συνέχισε να συνεργάζεται με τον ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από τέσσερις σεζόν απουσίας. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 07:00» μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο στον ANT1. Ενώ η αρχική συμφωνία της παρουσιάστριας με τον σταθμό ήταν η παρουσίαση της εκπομπή μόνο για τον μήνα Ιούλιο τελικά εξαιτίας των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης το τηλεοπτικό δίδυμο ανέλαβε την παρουσίαση και για τον Σεπτέμβριο.

Τον Οκτώβριο του 2018 έγινε γνωστή η παραίτηση της παρουσιάστριας από τον ANT1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα χωρίς να γίνονται γνωστοί οι ακριβείς λόγοι αυτής της απόφασης. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» που επέστρεψε στο πρόγραμμα του σταθμού για τρίτη σεζόν.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Συμπαρουσιαστές της στην εκπομπή είναι η Λάουρα Νάργες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Ακόμη έκανε μια guest εμφάνιση ως κριτής στον ημιτελικό του reality μόδας «My Style Rocks» στο ίδιο κανάλι. Επίσης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

pagenews.gr