ΠολιτισμόςΑρχείο

Ο Χαμένος

Κανείς δεν άγιασε στον τόπο του. Αυτό είναι γνωστό και ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Ο Αργείτης Θοδωρής Τούμπανος συνεχίζει με επιτυχία να σκηνοθετεί στην Αθήνα, όμως στον τόπο του οι «πόρτες» παραμένουν κλειστές, όπως σε δεκάδες καλλιτέχνες και επιστήμονες που δεν έτυχε ή καλύτερα δεν επέλεξαν να προσκυνήσουν την εδώ πολιτική σκηνή.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, βασισμένη σε κείμενο ενός ακόμα Αργείτη του Γιώργου Ζαμάνη, όπου ο χειρότερος «ευρεσιτέχνης/ κατάσκοπος» γίνεται διπλός πράκτορας δύο αντίπαλων υποψήφιων Δημάρχων. Μέσα από διάφορες τραγελαφικές αποστολές , θα προσπαθήσει να καθορίσει ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος … ο χαμένος. Μια κατασκοπική κωμωδία μεταμφιέσεων με επίκεντρο τις απέλπιδες προσπάθειες ενός μικροαπατεώνα να επωφεληθεί από την προεκλογική μάχη δύο μεγαλοαπατεώνων – εις βάρος όλων.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) : Γιώργος Παπανδρέου Μυριόκαλη Κόγιου Ειρήνη Ιερωνυμάκη Κωνσταντίνος Τζουάνας Γιάννης Μπακογεώργος Γιάννης Ψάλτης
Κείμενο: Γιώργος Ζαμάνης
Πρωτότυπη μουσική : Νίκος Παπανδρέου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Τούμπανος
Παραγωγή : Θεατρική ομάδα Νοκ-Άουτ Από 30/12 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 στο θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Κεραμεικός)
Εισιτήρια 10€ και 7€ (Μειωμένο) Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2112144593, 6974646343