ΚοινωνίαΑρχείο

Καταθέτει πάλι ο αξιωματικός της αστυνομίας στη δίκη για την υπόθεση της Κοιλάδας

Με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση του Θανάση Λάμπρου, συνεχίστηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η δίκη για την υπόθεση της Κοιλάδας.

Στην κατάθεσή του που είχε αρχίσει από την προηγούμενη δικάσιμο, ο μάρτυρας επανέλαβε όλα όσα είχε καταθέσει πρωτόδικα.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου και τον έναν από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης, επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον ενός έμπειρου εισαγγελέα.

Απαντώντας σε ερώτηση της υπεράσπισης σχετικά με τη μη υπογραφή της ομολογίας από την κατηγορούμενη, ο αστυνομικός είπε ότι αυτό δεν έγινε καθώς η χήρα του Λάμπρου δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που της συνέστησε να μην υπογράψει τίποτα.

Ανάμεσα σε άλλα που κλήθηκε να περιγράψει για ακόμη μία φορά ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας ενώ αναφέρθηκε και στους έντονους καυγάδες που είχε το ζευγάρι.

Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση και θα ακολουθήσει η εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

anikolouli.gr