ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κωστούρος: Ποιός χάλασε τη μπάρα

Επανατοποθετήθηκε η μπάρα στην οδό Όθωνος η οποία είχε αφαιρεθεί προσωρινά για να εξυπηρετήσει μια εργολαβία σε διατηρητέο κτήριο της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφήνει αιχμές κατά του εργολάβου, λέγοντας πως δεν κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει.

Μπάρα Όθωνος

Επίσης αποκαλύπτει πως χάλασε η μπάρα στην Αμαλίας, η οποία και αυτή επανατοποθετήθηκε πρόσφατα, τονίζοντας πως τέσσερις φορές όχημα την έχει καταστρέψει.

Η δήλωση του δημάρχου:

«Στην οδό Όθωνος στο Ναύπλιο λίγους μήνες πριν θέλοντας να εξυπηρετήσουμε τα έργα συντήρησης σε ένα διατηρητέο κτίριο δώσαμε την άδεια να βγει η μπάρα και να ξαναμπεί όταν ολοκληρωθούν οι μεταφορές των υλικών. Δυστυχώς ο εργολάβος αλλά και όλοι αυτοί που εξυπηρετούνταν δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους.

Αποτέλεσμα να τοποθετήσουμε εμείς εκ νέου την μπάρα και η κυκλοφορία να γίνεται από άλλες οδούς. Η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και οι φθορές στα πλακόστρωτα μεγάλες. Θα επιληφθούνε με την ολοκλήρωση των έργων.

Μπάρα Όθωνος

Σε ό,τι αφορά την μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι τέσσερις φορές όχημα την έχει καταστρέψει. Αν και γι’ αυτό φταίει η δημοτική αρχή τότε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη».

Μπάρα Αμαλίας