Site icon Αρχείο anagnostis.org

Κωστούρος: Ποιός χάλασε τη μπάρα

Κωστούρος: Ποιός χάλασε τη μπάρα

Επανατοποθετήθηκε η μπάρα στην οδό Όθωνος η οποία είχε αφαιρεθεί προσωρινά για να εξυπηρετήσει μια εργολαβία σε διατηρητέο κτήριο της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφήνει αιχμές κατά του εργολάβου, λέγοντας πως δεν κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει.

Επίσης αποκαλύπτει πως χάλασε η μπάρα στην Αμαλίας, η οποία και αυτή επανατοποθετήθηκε πρόσφατα, τονίζοντας πως τέσσερις φορές όχημα την έχει καταστρέψει.

Η δήλωση του δημάρχου:

«Στην οδό Όθωνος στο Ναύπλιο λίγους μήνες πριν θέλοντας να εξυπηρετήσουμε τα έργα συντήρησης σε ένα διατηρητέο κτίριο δώσαμε την άδεια να βγει η μπάρα και να ξαναμπεί όταν ολοκληρωθούν οι μεταφορές των υλικών. Δυστυχώς ο εργολάβος αλλά και όλοι αυτοί που εξυπηρετούνταν δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους.

Αποτέλεσμα να τοποθετήσουμε εμείς εκ νέου την μπάρα και η κυκλοφορία να γίνεται από άλλες οδούς. Η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και οι φθορές στα πλακόστρωτα μεγάλες. Θα επιληφθούνε με την ολοκλήρωση των έργων.

Σε ό,τι αφορά την μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι τέσσερις φορές όχημα την έχει καταστρέψει. Αν και γι’ αυτό φταίει η δημοτική αρχή τότε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη».

Exit mobile version