ΡεπορτάζΑρχείο

Το ύποπτο ταξίδι του «Τοξοβόλου» στην Πελοπόννησο

Ένα ύποπτο ταξίδι που είχαν κάνει ο Γιάννης Μιχαηλίδης και οι δυο γυναίκες πριν από περίπου 10 ημέρες στην Τρίπολη, ήρθε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν ένα βράδυ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή, πλήρωσαν μετρητά και μετά εξαφανίστηκαν.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του κρησφύγετού τους σε Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου και Υμηττό.

Ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε τοποθετήσει το καλάσνικοφ μέσα σε μία θήκη για ρακέτες, την οποία είχε ανάμεσα στα πόδια του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου όπου καθόταν. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, θεώρησε πως έκρυβε αποτελεσματικά το όπλο από έναν τυχαίο έλεγχο, ενώ παράλληλα, ήταν άμεσα προσβάσιμο και μπορούσε να χρησιμοποιήσει εάν κρινόταν απαραίτητο. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι είχε αφήσει και φυσίγγιο στη θαλάμη.

Η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει οι δράστες να είχαν όλο τους τον οπλισμό μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν μετατρέψει σε κινητή γιάφκα.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2019 από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας, άγνωστο με ποιον τρόπο.

Πως συνελήφθη ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» – Το οπλοστάσιο, η ληστεία και οι δυο γυναίκες