ΡεπορτάζΑρχείο

Στιγμές αγωνίας στους Μύλους – Πύρινος εφιάλτης σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες (Videos)

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στους στην περιοχή των Μύλων Άργους και η οποία έκαψε έκταση με καλαμιές και πυκνή βλάστηση. Οι δύο εστίες της φωτιάς απείλησαν σπίτια και επιχειρήσεις καθώς στο σημείο βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες.

Αγωνιώδης αναμένεται η νύχτα για τους κατοίκους που βρίσκονται στο πόδι για να προστατέψουν τις περιουσίες τους, καθώς ο μανιασμένος αέρας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό.

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους Άργους

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Άργος και Ναύπλιο, υδροφόρες του Δήμου, ενώ εκεί μετέβησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος και Νίκος Γκαβούνος.

Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί ανέμοι που δυσχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπερβάλλοντας εαυτόν για να σώσουν τις περιουσίες του κόσμου. Μάλιστα είχαμε και ένα τραυματισμό πυροσβέστη στην προσπάθειά του να προστατέψει ένα εργοστάσιο πλαστικών ώστε να μην καεί. Η επιφυλακή θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα.

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους Άργους

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω βίντεο τα οποία δείχνουν σε πόσο κοντινή απόσταση βρέθηκε η φωτιά από τις περιουσίες του κόσμου.

Πυροσβέστης τραυματίστηκε μαχόμενος με τις φλόγες στους Μύλους