ΚοινωνίαΑρχείο

Έγινε η μήνυση για το μακελειό με τα αδέσποτα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής;

Αναπάντητα ερωτήματα εκκρεμούν ακόμα – σύμφωνα με τους φιλόζωους του Ναυπλίου-, για το μακελειό με τα αδέσποτα σε φυλασσόμενο χώρο του δήμου, πριν από μερικές ημέρες.

Το αποτρόπαιο περιστατικό εξόντωσης ζώων τάραξε την τοπική κοινωνία στο Ναύπλιο, με τα σκυλιά που βρέθηκαν δηλητηριασμένα στις αποθήκες Κανελλόπουλου, κοντά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

UPDATE: Δημοσιοποιήθηκε η μήνυση για το μακελειό με τα αδέσποτα στο Ναύπλιο

Η αντίδραση εκείνη την ημέρα του δήμου ήταν άμεση, με ανακοίνωση που μιλούσε για επικήρυξη του δράστη και κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων.

Σήμερα, με δήλωσή του όμως ο γνωστός ζωόφιλος Στέλιος Κυριακού τονίζει ότι πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας στη μήνυση, αλλά δεν την βρήκε.

Παράλληλα θέτει μια σειρά από ερωτηματικά:

«Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμα περιμένω επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Ναυπλίου για το μακελειό που έλαβε χώρα σε φυλασσόμενο χώρο του Δήμου και είχε θύματα περισσότερα από πέντε ζώα.
Τι ενέργειες κάνατε; Τι έδειξε το καταγραφικό από τις κάμερες που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το σημείο που έγινε το μακελειό;
Έγινε σχετική εξέταση στους υπαλλήλους που παρευρέθηκαν στο σημείο την ώρα του φονικού;
Καταθέσατε μήνυση τελικά; Πήγα να καταθέσω ως μάρτυρας στη μήνυση σας, αλλά δεν την βρήκα.
Υπάρχουν παραιτήσεις υπευθύνων επειδή ο χώρος που φυλάσσεται περιουσία δημοτών είναι εκτεθειμένος στον οποιονδήποτε που έχει κακιές προθέσεις;
Έχετε υποχρέωση να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας. Εκτός πια αν περιμένετε να ξεχάσουμε και όπως λέει ο λαός “κάθε θαύμα κρατάει τρείς ημέρες”.
Εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι αυτό το “θαύμα” δεν θα κρατήσει μόνο τρείς ημέρες».