ΡεπορτάζΑρχείο

Αλλοδαπός έβαλε μπουρλότο σε αποθήκη στο Άργος για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη

Μια διένεξη μεταξύ ενός αλλοδαπού και του ιδιοκτήτη κτήματος στην Άκοβα Άργους ήταν η αιτία για τον εμπρησμό σε αποθήκη όπου διέμενε ο πρώτος, το απόγευμα της Κυριακής, 9/2.

Όπως καταγγέλει ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου ο αλλοδαπός του επιτέθηκε λεκτικά και τον απείλησε με μαχαίρι πριν βάλει μπουρλότο στην αποθήκη του. Μάλιστα από τη φωτιά τραυματίστηκε και ο ίδιος ο δράστης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ο αλλοδαπός προξένησε και άλλες φθορές, ενώ φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ προηγουμένως.

Σε κάθε περίπτωση την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον φερόμενο ως εμπρηστή και τον έχει στο τμήμα. Ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς και δεν χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την αποθήκη να καίγεται σχεδόν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου η ιστορία ξεκίνησε από χθες όταν ο ίδιος ζήτησε από τον αλλοδαπό να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει και εκείνος τον απείλησε λέγοντάς του ότι «Θα στο κάψω», κάνοντας την απειλή του πράξη μια μέρα μετά, όπως όλα δείχνουν.