ΚοινωνίαΑρχείο

Εξελίξεις με την κεραία δίπλα στο 3ο Δημοτικό Άργους

Ετοιμάζονται εξώδικα από το μέλος του συντονιστικού Παναγιώτη Ηλιόπουλο προς την εταιρία που τοποθέτησε την κεραία, τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση από την συντονιστική επιτροπή που έχει αναλάβει να επιλύσει το θέμα που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και αφορά την υγεία των παιδιών του 3ου Δημοτικού Άργους, καθώς η κεραία κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται σε μη νόμιμη απόσταση από το σχολικό κτήριο.

Επίσης η συντονιστική επιτροπή σχεδιάζει τις παρακάτω ενέργειες:

  • Αύριο Τρίτη αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουμε η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια μας έως την Παρασκευή.
  • Έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες σήμερα 9/2/2020 προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Αύριο θα γίνει παρέμβαση στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
  • Αναμένεται η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
  • Το πρωί της 11/2/2020 θα είναι μαζί μας ο Δήμαρχος. Θα προσπαθήσει να αλλάξει γι’ αυτό ραντεβού στην Αθήνα. Αλλιώς θα είναι μαζί μας οι αντιδήμαρχοι Πετσέλης και Γκαβούνος.
  • Έγινε σημαντική παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση στο περιφερειακό συμβούλιο και ο περιφερειάρχης Νίκας θα στείλει στο σχολείο κλιμάκιο ειδικών.
  • Κλείστηκε ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαλτέζο το απόγευμα της 11/2/2020.
  • Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης θα πρέπει να καθορίσει τον τρόπο που θα συνεχιστεί η κινητοποίηση. Υπάρχουν ήδη προτάσεις από τα μέλη του Συντονιστικού που θα κατατεθούν.

Διαβάστε Ακόμα: Παρέμβαση Γανώση για την κεραία στο 3ο Δημοτικό Άργους – Αναλαμβάνει δράση ο Νίκας (Vid)