ΡεπορτάζΑρχείο

Έσωσαν ηλικιωμένη που κινδύνεψε λόγω της διακοπής ρεύματος στο Κεφαλάρι

Άμεση ήταν η κινητοποίηση στο Κεφαλάρι στο άκουσμα ότι κινδύνευε μια ηλικιωμένη γυναίκα λόγω της διακοπής ρεύματος που συνέβη στο χωριό από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης. 

Η ηλικιωμένη χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για λόγους υγείας αλλά δεν υπήρχε ρεύμα για να δουλέψει το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για ζωτικούς λόγους.

Άμεσα ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος και ο τοπικός σύμβουλος Ανδρέας Σαρρής μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Φάνη Γκόφη έψαξαν και βρήκαν γεννήτρια και την μετέφεραν στο σπίτι της γιαγιάς ώστε να τεθεί και πάλι σε λειτουργία το μηχάνημα που της παρείχε οξυγόνο. Έτσι αποσόβησαν τον κίνδυνο για την υγεία της και έσωσαν την ηλικιωμένη 

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η επιχείρηση αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης από συνεργείο του ΔΕΔΗΕ και του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με δύο καλαθοφόρα οχήματα. 

Εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Κεφαλάρι Άργους

Εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Κεφαλάρι Άργους

Εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Κεφαλάρι Άργους

Το χωριό βυθίστηκε στο σκοτάδι όταν δυο νεαρά παιδιά, πιθανώς υπό την επήρεια μέθης, έκοψαν ένα δέντρο στο αλσύλιο, το οποίο έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

Οι νεαροί εκτέλεσαν παράνομη υλοτόμηση εκτός της προβλεπόμενης ώρας και χωρίς την επίβλεψη του δασαρχείου, που είχε επιτρέψει την ελεγχόμενη υλοτόμηση για τους κατοίκους μέχρι τις 4 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Διαβάστε Ακόμα: Την είδαν υλοτόμοι και βύθισαν στο σκοτάδι το Κεφαλάρι