ΡεπορτάζΑρχείο

Πάρκαρε στο λιμάνι Ναυπλίου και …διαλύθηκε το αυτοκίνητό του

Η επιλογή να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Ναυπλίου, δεν ήταν όπως αποδείχθηκε η καλύτερη ιδέα. Ο οδηγός βρίσκοντας ελεύθερη θέση στο τεράστιο πάρκινγκ, πήγε να σταθμεύει απέναντι από τον Άγιο Αναστάσιο, όπως εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα, στο Ναύπλιο.

Όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Προχωρώντας προς το χώρο στάθμευσης ένας δυνατός θόρυβος από το κάτω μέρος του οχήματος, τον έκανε να σταματήσει.

Η σχάρα που πάτησε με τους τροχούς για να περάσει, ανασηκώθηκε χτύπησε το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ξήλωσε εξάτμιση και πίσω προφυλακτήρα. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε σήμανση ή οτιδήποτε άλλο που να απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων η να προειδοποιεί τους οδηγούς για επικίνδυνο οδόστρωμα.

Ο οδηγός κάλεσε αμέσως το Λιμενικό, που διαπίστωσε τη ζημιά και κατέγραψε το περιστατικό.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Λιμενικό Ταμείο, αφού το πάρκινγκ βρίσκεται σε χώρο ευθύνης του και ζήτησε να αποζημιωθεί, καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά. Το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς έφτασε τα 574,80 € μαζί με το ΦΠΑ.

Για καλή του τύχη με συνοπτικές διαδικασίες αποζημιώνεται, αφού το Λιμενικό Ταμείο έκρινε ότι το ποσό της αποζημίωσης είναι πολύ μικρό ώστε να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ