ΡεπορτάζΑρχείο

Θετική εξέλιξη για τη κεραία στο Άργος – Διεκόπη η λειτουργία και η ηλεκτροδότηση

Θετική εξέλιξη υπάρχει στο θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται πλησίον του 3ου Δημοτικού Άργους, καθώς όπως ενημερώνει ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Μουσταϊρας, ο ιδιοκτήτης του παρακείμενου σπιτιού προσκόμισε στη ΔΕΗ υπεύθυνη δήλωση ότι διέκοψε τη λειτουργία και ηλεκτροδότηση της κεραιας.

Βέβαια η εισαγγελική παραγγελία για διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει πάρει το δρόμο της και θα εκτελεστεί από τη ΔΕΗ ανεξάρτητα από την υπεύθυνη δήλωση που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.

Όπως σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου: «Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική, είναι στην ουσία αυτό που περιμέναμε να γίνει χτες. Μας ενδιαφέρει να βρούμε τρόπο να διασφαλίσουμε ότι η κεραία όντως δεν εκπέμπει», και προσθέτει: «Διατηρώντας κάθε επιφύλαξη νομιζω μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι και το τελευταίο κομμάτι αυτής της κεραίας φύγει. Τώρα, ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Μια ακτίνα φώτισε και ζέστανε πάλι το σχολείο μας!».

Απόψε στις 8 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής στο σχολείο όπου θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις.