ΚοινωνίαΑρχείο

Τί φόρεσε η Γιάννα για να πάει Ναύπλιο

Δεν έμεινε ασχολίαστο στο μικρό Ναύπλιο, το ντύσιμο της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου. Με στυλ, σικάτη, και με ρούχα που τραβούν την προσοχή και κάνουν τη διαφορά εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ναύπλιο, πρώτο σταθμό της περιοδείας της.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Ναύπλιο

Ντύσιμο προσαρμοσμένο στον καιρό, χωρίς υπερβολές, αλλά ξεχωριστό, που χάζεψαν οι κοκέτες της πόλης.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Ναύπλιο

Η κα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στο δημαρχείο του Ναυπλίου με ένα ντε πιες, σε παλ αποχρώσεις και παλτό σε ίσια αντρική γραμμή στα χρώματα του μπεζ.

Το σακάκι που έβγαλε στη συνέχεια, στο κλασικό και πολυαγαπημένο στυλ της Coco Channel ήταν μπουκλέ στο χρώμα του πάγου με τρέσα σε ελαφρά πιο σκούρα απόχρωση!

Το παντελόνι σε ίσια γραμμή που στο τελείωμα του άνοιγε σε μια σικ καμπάνα ήταν λευκό, ενώ είχε συνδυάσει το σύνολο με μπεζ γόβες και την κλασσική birkin της Hermes στην ίδια απόχρωση!

Στο φρεσκοβαμμένο δημαρχείο Ναυπλίου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, αντιδήμαρχοι και τοπικοί παράγοντες.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Ναύπλιο

Όπως δήλωσε η κα Αγγελοπούλου «Θα προβάλουμε τα επιτεύγματά μας, θα αναδείξουμε τις δυνατότητές μας, θα θυμίσουμε και θα θυμηθούμε τη στενή μας σχέση με τους αγώνες και τις αγωνίες που καθόρισαν τη σύγχρονη εποχή, αλλά και θα σταθούμε σε αδυναμίες και λάθη μας».

Τί φόρεσε η Γιάννα για να πάει Ναύπλιο

Με το ίδιο ντύσιμο εμφανίστηκε λίγο αργότερα και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Ναύπλιο