ΕκδηλώσειςΑρχείο

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμπράττει με το Burnsville High School

Το σύνολο Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υποδέχεται την Μπάντα του Αμερικάνικου Κολλεγίου Burnsville High School από την Μινεσότα της Αμερικής και συμπαρουσιάζουν μουσικές και γνωστές μελωδίες στο Βουλευτικό του Ναυπλίου την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου (7 μμ).

Το σύνολο Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συστάθηκε το 2014. Αριθμεί 45 μέλη και έχει ως υπευθύνους και μαέστρους τους καθηγητές κ. Δημόπουλο Ηλία και κ.Μαρίνη Σπύρο. Απαρτίζεται από μαθητές τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου που έχουν συμμετοχές σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το σύνολο Πνευστών του Μουσικού Κολλεγίου Burnsville High School Band αποτελείται από 48 μέλη-μουσικούς. Είναι η δεύτερη εμφάνισή του που φιλοξενείται στην πόλη του Ναυπλίου, αυτή τη φορά με το σύνολο Πνευστών.

Κοινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και αμερικανικού κολλεγίου

Τρομπέτες, τρομπόνια, κλαρινέτα, φλάουτα και σαξόφωνα θα έχουν την τιμητική τους σε μια βραδιά γεμάτη Μουσικά Συναισθήματα.

Θα ακουστούν έργα και από τα δύο σύνολα καθώς και από κοινού έργα διαφόρων ελλήνων και ξένων συνθετών όπως: Γιάννη Σπανού, Βαγγέλλη Παπαθανασίου, John Phillip Sousa, Nino Rota, Duke Ellington, Johann Strauss, Leonard Bernstein, κ.α.

Υπεύθυνοι Μουσικού Σχολείου για την κοινή συναυλία θα είναι οι καθηγητές κ.Δημόπουλος Ηλίας και κ. Μαρίνης Σπύρος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων .

Είσοδος ελεύθερη.